آیا مسئولیت صفر تا صد مدیریت بحران با شهرداری است؟
سرپرست مدیریت ساماندهی و مدیریت بحران شهرداری مشهد گفت: آیا مسئولیت صفر تا صد مدیریت بحران با شهرداری است؟ به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، امیر عزیزی صبح امروز در نشست تابآوری شهری( آسیبشناسی مدیریت سیلابهای شهری) که در اتاق جلسات 1 ساختمان تالار شهر برگزار شد، عنوان کرد: در رابطه با پیشگیری یا آمادهسازی و
سرپرست مدیریت ساماندهی و مدیریت بحران شهرداری مشهد گفت: آیا مسئولیت صفر تا صد مدیریت بحران با شهرداری است؟
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، امیر عزیزی صبح امروز در نشست تابآوری شهری( آسیبشناسی مدیریت سیلابهای شهری) که در اتاق جلسات 1 ساختمان تالار شهر برگزار شد، عنوان کرد: در رابطه با پیشگیری یا آمادهسازی و مواجهه با سیلاب مسئولیت آن با کدام سازمان است؟ متاسفانه در طول سالهای اخیر همه نگاهها به شهرداری بوده. اینکه آیا واقعا شهرداریها باید مسئولیت صفر تا صد مدیریت بحران به صورت مشخص را انجام دهد جای تامل دارد.
وی افزود: اینکه در حادثهای مانند سیل یا زلزله، تمام سفارشها یا درخواستها از شهرداریها باشد، اما در زمانیکه قانون تصویب میشود هیچ جایگاهی برای مدیریت بحران شهرداری دیده نشود، بسیار عجیب است. من همیشه در صحبتهایم گفتهام که مدیریت بحران دغدغه آخر وزارت کشور هم نیست. در طول هفت سال اخیر از منظر بودجههای دولتی چقدر به شهرداریها دادند و چه مقدار به دستگاههای دیگر و بعد از آن یک ترازو بگذارید و ببینید چقدر شهرداری کار کرده و چه مقدار سازمانهای دیگر.
سرپرست مدیریت ساماندهی و مدیریت بحران شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: کاملا قبول دارم که یک گپ بزرگ بین دانشگاه و اجرا وجود دارد، اما از آنطرف آن دغدغه لازم بین دانشگاهیان ایجاد نشده. ما در سمینارها و کنفرانسها خوب صحبت میکنیم، اما زمانیکه به مرحله اجرا میرسد، مشکل داریم و امیدواریم که با برگزاری این نشستها این موضوعات حل شود.
عزیزی اظهار کرد: اگر بخواهم از دیدگاه مدیرعامل سازمان آتشنشانی گزارشی بدهم، از ابتدای فروردین تا امروز بچههای سازمان آتشنشانی به صورت تقریبی بیشاز هزار عملیات انجام دادهاند و جالب اینجاست که نام سازمان ما، آتشنشانی است و چرا و بر اساس چه رویکردی در چند سال اخیر به سمتی رفته که متخصص آتشنشان باید در مسائلی مانند سیلاب، آبگرفتگی یا آّبگرفتگی منازل ورود پیدا کند سوال برانگیز است.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی مشهد با اشاره به اینکه«عمده مشکل ما در مناطق پاییندست 3 تا 7، آبگرفتگی منازل غیرمجازی است که ساخته شده»، ادامه داد: بیشترین مشکلات ما در سیلابهای مشهد منازل مسکونی است که با توجه به بازدیدهایی که داشتیم عدم اعتمادی است که شهروندان به مدیریت شهری در این حوزه دارند .این عدم اعتماد را در ۱۳ فروردین با توجه به هشدارهای 13 فروردین دیدیم و مسیر چهلبازه را بستند و اعلام کردند که ورود به مناطق چهلبازه را ممنوع است، اما متاسفانه بیشتر از هر سال در آنجا حضور داشتند و این عدم اعتماد کاملا دیده میشد.
عزیزی تاکید کرد: نکته دیگرکه بسیار جالب است، روز یکشنبه که آخرین بارندگی را داشتیم از ۲۲۰۰ تماس گرفته شده با 125 ، دو هزار و ۵۰ مورد از این تماسها مزاحمت تلفنی بودهاست.
آتشپاد دوم عزیزی افزود: در سیلاب تقریباهفته قبل بود که ما در پل فجر حجم بسیار زیادی آب داشتیم، ۸ خودروی آتشنشانی با بیش از 20 نیروی متخصص عملیاتی در آنجا مشغول تخلیه آب بودند و از طرف دیگر در منطقه 6 حدود 80 نفر. به این معنا که از ۵۰۰ نفر نیروی آماده باش ما 100 نفر مشغول آبگرفتگی بودند و شما تصور کنید اگر ما در همان روز 4 حریق بزرگ داشتهباشیم، چه اتفاقی خواهد افتاد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0