کد خبر : 118606
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 16:26

جهش قابل توجه سرعت واکسیناسیون علیه کرونا در ایران

جهش قابل توجه سرعت واکسیناسیون علیه کرونا در ایران

عکس از سایت وزارت بهداشت. وزیر بهداشت گفت: در سه ماه گذشته در ایران سرعت واکسیناسیون جهش قابل توجهی یافت به گونه ای که تا امروز حدود ۸۴ درصد از جمعیت هدف، دُز اول و حدود ۶۷ درصد نیز دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند. به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در

جهش قابل توجه سرعت واکسیناسیون علیه کرونا در ایران
عکس از سایت وزارت بهداشت.

وزیر بهداشت گفت: در سه ماه گذشته در ایران سرعت واکسیناسیون جهش قابل توجهی یافت به گونه ای که تا امروز حدود ۸۴ درصد از جمعیت هدف، دُز اول و حدود ۶۷ درصد نیز دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار مدیران موسسه کخ و سفیر آلمان در ایران که شب گذشته در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: وضعیت کنترل بیماری کرونا در ایران، مناسب است اما نگرانی هایی داریم. بروز موج جدید کرونا در سایر کشورها، ما را برای آینده نگران کرده است.

وی ادامه داد: شرایط بیماری کرونا در ایران تا چندماه پیش، مناسب نبود و روزانه حدود ۵۰ هزار بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی می شد و حتی به ۷۰۰ مورد مرگ و میر بیمار کرونایی در یک روز هم رسیده بودیم اما با تقویت واکسیناسیون و البته مشارکت عظیم مردمی در واکسیناسیون، امروز وضعیت بیماری در ایران، بهتر شده است.

وزیر بهداشت گفت: در ایران امکانات بهداشتی و درمانی خوبی داریم. در کشور علاوه بر خدمات ارزنده و شبانه روزی نیروهای بهداشتی و درمانی، حدود یک هزار بیمارستان، ۲۰ هزار عضو هیات علمی و ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی فعال هستند.

عین‌اللهی یادآور شد: در ایران واکسن‌های ۵ مجموعه داخلی شامل برکت، پاستور، رازی، فخرا و سیناژن تا کنون وارد سبد واکسیناسیون کشوری کرونا شده است و این واکسن های داخلی در انواع پلتفرم های مطرح دنیا در ایران ساخته شده است.

ایران و آلمان توان بالای خود در مدیریت این بحران را نشان داده‌اند

بنابر اعلام وبدا، همچنین دکتر آندریاس یانسن – معاون موسسه روبرت کخ آلمان در حاشیه این دیدار، گفت: ایران و آلمان در تعداد جمعیت، مجموع مبتلایان به کرونا و قربانیان این بیماری تقریبا با همدیگر شباهت های زیادی دارند و در دو کشور تلاش های بسیار زیادی برای کنترل کرونا شده است. ایران و آلمان توان بالای خود در مدیریت این بحران را نشان داده اند.

وی اظهار داشت: سال گذشته در ابتدای ماه مارس به همراه نمایندگان سازمان جهانی بهداشت سفری به ایران داشتم. برداشت ما از بیمارستان‌های شهرهای مختلف ایران این بود که کادر بهداشتی و درمانی در مهار کرونا، تلاش های زیادی می کنند و این حرکت مثبتی در جهت پایان دادن به پاندمی کرونا است.

وی ادامه داد: ساخت واکسن‌های متعدد کرونا توسط ایران و تزریق گسترده واکسن، یک موفقیت بسیار بزرگ است و خیلی از افراد و مجامع بین المللی به موفقیت های ایران در واکسیناسیون اذعان کرده اند.

معاون موسسه روبرت کخ تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت و رییس این سازمان بر توزیع عادلانه و دسترسی همگانی در دنیا به واکسن‌های کرونا تاکید دارند.

معاون موسسه روبرت کخ آلمان گفت: دو روز پیش که آلمان را به قصد ایران ترک کردیم، تعداد مبتلایان جدید کرونا به رکورد ۵۰ تا ۶۰ هزار مورد رسید و همزمان شاهد این بودیم که تعداد موارد مرگ و میر و بیماران بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه، کاهش یافت که این نشان دهنده تاثیر واکسیناسیون است و به طور متوسط حدود ۲۰۰ مورد مرگ و میر در آلمان ثبت می‌شود.

فرصت خوبی برای تبادل تجربیات ایران و آلمان در مدیریت کرونا به وجود آمده است

همچنین مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت گفت: تیمی از موسسه روبرت کخ آلمان اخیرا به دعوت مرکز مبارزه با بیماری های واگیر وزارت بهداشت به ایران سفر کرده اند. این موسسه در آلمان نقشی شبیه مرکز مدیریت بیماری ها را دارد.

به گزارش وبدا، دکتر محمد حسین نیکنام در حاشیه دیدار مدیران موسسه روبرت کخ و سفیر آلمان با وزیر بهداشت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: شباهت هایی از نظر جمعیت، مجموع مبتلایان کرونا و مرگ و میر کووید۱۹ بین ایران و آلمان وجود دارد و فرصت خوبی برای تبادل تجارب در این حوزه بین دو کشور به وجود آمده است.

وی افزود: آلمان این روزها با موج فزاینده‌ای از کرونا روبرو است. روز گذشته حدود ۶۰ هزار بیمار جدید در آلمان شناسایی شد که یکی از عوامل بروز موج جدید، عدم مراقبت و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه آلمان بوده است. در شرایط کنونی در این کشور، بیشتر جوانان مبتلا به کرونا می‌شوند.

مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از مشکلات آلمان، ساختار فدرالی آن است. موسسه روبرت کخ برنامه های بسیار خوبی را برای مقابله با کرونا در آلمان تدوین کرده اما ۱۶ فدرال آلمان، بر حسب شرایط خودشان این برنامه‌ها را اجرا می‌کنند.

نیکنام گفت: بررسی قرنطینه و تشدید محدودیت‌ها برای مقابله با موج جدید کرونا در دستور کار مقامات آلمانی است. در این کشور همچنین اجباری کردن تزریق واکسن در حال بررسی و مطالعه است اگرچه در برخی کشورهای اروپایی در حال حاضر، تزریق واکسن، اجباری است و این موضوع در آلمان نیز در حال بررسی است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.