کد خبر : 118642
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 16:31

واکسن جدید کرونا ایمنی طولانی‌تری ایجاد می‌کند

واکسن جدید کرونا ایمنی طولانی‌تری ایجاد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که واکسن جدید کووید-۱۹ که برای ایجاد سلول‌های تی (T) طراحی شده است نسبت به واکسن‌هایی که در حال حاضر استفاده می‌شوند، پاسخ ایمنی بهتری ایجاد می‌کند. به نقل از نیوز، واکسن کووک-۱ (CoVac-۱ ) که در دانشگاه توبینگن آلمان در حال توسعه است، اولین آزمایش انسانی خود را با

واکسن جدید کرونا ایمنی طولانی‌تری ایجاد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که واکسن جدید کووید-۱۹ که برای ایجاد سلول‌های تی (T) طراحی شده است نسبت به واکسن‌هایی که در حال حاضر استفاده می‌شوند، پاسخ ایمنی بهتری ایجاد می‌کند.

به نقل از نیوز، واکسن کووک-۱ (CoVac-۱ ) که در دانشگاه توبینگن آلمان در حال توسعه است، اولین آزمایش انسانی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.

هم آنتی بادی‌ها و هم سلول‌های تی عواملی در پاسخ ایمنی بدن به ویروس هستند؛ پاسخ فوری بدن توسط آنتی‌بادی‌ها هدایت می‌شود در حالی که سلول‌های تی مدت زمان بیشتری برای واکنش نیاز دارند اما مدت پاسخگویی آنها طولانی‌تر است بنابراین راه‌حلی برای محافظت طولانی‌تر محسوب می‌شوند.

شایان‌ذکر است، سطح آنتی‌بادی در طول زمان کاهش می‌یابد اما سلول‌های تی می‌توانند برای چند سال در جریان خون باقی بمانند.

نتایج کارآزمایی بالینی این واکسن نشان داد که تزریق کووک-۱ در تمام ۳۶ شرکت‌کننده آزمایش فاز یک پاسخ سلول تی قوی ایجاد می‌کند.

این واکسن می‌تواند به ویژه برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند به‌عنوان مثال دریافت‌کنندگان پیوند یا بیماران سرطانی که واکسن‌های فعلی برای آنان کارایی چندانی ندارد، مفید باشد.

محققان خاطرنشان کردند که پاسخ سلول تی تحت تاثیر انواع جدید فعلی قرار نگرفته است.

آنان افزودند: کووک-۱ ایمنی مطلوبی را نشان داد و پاسخ‌های سلول تی گسترده و قوی القا و از ارزیابی در حال انجام در کارآزمایی فاز دوم برای بیماران مبتلا به کمبود سلول بی و آنتی‌بادی حمایت کرد.

مدیر شرکت داروسازی آسترازنکا نیز  استدلال می‌کند که نرخ بالای بستری شدن در بیمارستان در اروپا می‌تواند ناشی از نپذیرفتن واکسن این شرکت توسط کشورهایی مانند فرانسه، آلمان و ایتالیا باشد و به این واقعیت اشاره کرد که واکسن تولید شده توسط شرکت وی در تحریک سلول‌های تی در افراد مسن‌تر موفق بوده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.