کد خبر : 148466
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دسامبر 2021 - 18:02

جذب بازارهای خارجی جهت صادرات؛ هدف استان مرکزی در سال 98

جذب بازارهای خارجی جهت صادرات؛ هدف استان مرکزی در سال 98

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: هدف استان مرکزی در سال 98 جذب بازارهای خارجی جهت توسعه صادرات است. به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فرخی در اولین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی در سال 98 که مشکلات 10 واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، بیان کرد:

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: هدف استان مرکزی در سال 98 جذب بازارهای خارجی جهت توسعه صادرات است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فرخی در اولین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی در سال 98 که مشکلات 10 واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، بیان کرد: مشکلات در حوزه بانک‌ها، دستگاه‌های خدمات‌رسان و خدمات بیمه‌ای و مالیاتی مطرح و تصمیماتی در این راستا اتخاذ شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تصمیمات اتخاذ شده برای رفع مشکلات این واحدها کمک‌کننده و ادامه فعالیت و بازگشت به تولید را به دنبال داشته باشد، گفت: سال گذشته 146 جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شد که منجر به 833 عنوان مصوبه شد، از این تعداد مصوبه، 551 مورد اجرایی و 282 مورد در دست اقدام و پیگیری است.

فرخی افزود: امسال با جدیت بیشتر و با اصلاح برخی از روش‌ها سعی می‌شود تا کارگروه استان کارایی و اثربخشی بیشتری داشته باشد و با تسریع بیشتر، امور پیگیری شود.

وی با اشاره به شعار سال 98 و رونق تولید، اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال 98 را سال رونق تولید نامگذاری کردند چراکه رونق تولید راهگشا و کلید حل بسیاری از مشکلات فعلی مملکت است، ایجاد اشتغال و صیانت از اشتغال موجود را به همراه دارد، بروز و ظهور خلاقیت‌ها و توانمندی‌های جوانان کشور و استان را منجر می‌شود و به یک امنیت در حوزه تامین مایحتاج مردم و رفع نیازهای کلی می‌انجامد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی اضافه کرد: رونق تولید امسال در چند بعد دنبال خواهد شد. یکی از لوازم رونق تولید، تامین منابع مالی است که باید با استفاده از ظرفیت‌های مختلف کارگروه و با استفاده از تبصره 18 قانون بودجه تامین منابع مالی واحدهای تولیدی و خدماتی را دنبال کرد. برای تحقق رونق تولید باید گره‌های مختلف در واحدهای اقتصادی استان را شناسایی و از ابزارهایی مانند کارگروه برای حل گره‎ها استفاد کرد.

وی بیان کرد: امسال با رصد و پایش مستمر واحدهای صنعتی، تولیدی، کشاورزی و خدماتی سعی می‌شود تولید در بهینه‌ترین شکل ممکن ادامه یابد. بحث سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار در رونق تولید باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد، علاوه بر تامین مالی از محل منابع بانکی امید است با پایش مستمر، واحدها به حداکثر بهره‌برداری خود برسند.

فرخی یکی از اهداف استان در تحقق رونق تولید را ایجاد بازار جدید خاصه بازارهای خارجی دانست و گفت: در این راستا بحث صادرات غیرنفتی یکی از اولویت ‎ های کاری استان است که موانع و مشکلات بررسی می‌شود تا مانند سال گذشته به رغم همه مشکلات و محدودیت‌ها به رکورد خوب صادراتی دست یابیم و با رفع مسائل و مشکلات مختلف، صادرات بیشتری رقم بخورد.

معاون استاندار تصریح کرد: برای سال 98 برنامه مسنجم، اقدامات اولویت‌دار و سیاست‌های مشخص به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود. الزامات رونق تولید هماهنگی و همکاری هر چه بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان و متناظر ملی را می‌طلبد و یکی از تاکیدات استاندار نیز همین موضوع است که باید دستگاه‌ها همدلی داشته باشند. قطعا امسال وجود مزاحمت‌های دستگاه‌های مختلف برای یکدیگر اصلا قابل قبول نیست و تمام دستگاه‌ها باید هم افزایی بیشتر را برای تحقق شعار سال دنبال کنند.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.