کد خبر : 163206
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دسامبر 2021 - 18:53

سرمایه‌گذاری توسعه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خراسان جنوبی

سرمایه‌گذاری توسعه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای توسعه خراسان جنوبی از همه ظرفیت های خوب استان استفاده می‌شود، گفت: برخی طرح‌ها و پروژه‌های فعال از جمله سیمان قاین، شرکت زغال‌سنگ طبس، ساخت ۲ بیمارستان و هتل ایرانگردی از جمله سرمایه‌گذاری‌های وزارتخانه در این استان است. محمد شریعتمداری، چهارشنبه شب ۶ اسفند

سرمایه‌گذاری توسعه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای توسعه خراسان جنوبی از همه ظرفیت های خوب استان استفاده می‌شود، گفت: برخی طرح‌ها و پروژه‌های فعال از جمله سیمان قاین، شرکت زغال‌سنگ طبس، ساخت ۲ بیمارستان و هتل ایرانگردی از جمله سرمایه‌گذاری‌های وزارتخانه در این استان است.

محمد شریعتمداری، چهارشنبه شب ۶ اسفند در دیدار استاندار خراسان جنوبی با وی که به منظور پیگری مصوبات سفر مدیران این وزارتخانه به استان انجام شد، افزود: این استان در تولید محصولات کشاورزی نظیر زرشک، زعفران و عناب از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و با سرمایه‌گذاری و افزایش تولید این گونه محصولات، بازده مطلوبی به همراه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی،  وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری برای مدرن‌سازی و تجاری‌سازی این محصولات نیز به کاهش بیکاری منجر خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تولید زغال‌سنگ را از دیگر ظرفیت‌های استان خراسان جنوبی برشمرد و گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری تاریخی، طبیعی، کشاورزی و بوم‌گردی نیز می‌تواند موجب توسعه استان شود.

وی افزود: ارتقای بهره‌وری، توسعه کشت گلخانه‌ای، تولیدات کشاورزی و تغییر الگوی کشت در برخی مناطق از دیگر ظرفیت‌های موجود در استان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شریعتمداری به مزیت‌های این استان در حوزه بهره‌برداری از معادن در شرق کشور اشاره کرد و گفت: مناطق مختلف استان سرشار از معادن متنوع است که باید در توسعه استان لحاظ شود.

وی بر ریل‌گذاری مناسب طرح‌ها، برنامه‌ها و ضرورت همراهی بانک‌ها و سازمان‌های وابسته در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان‌های کمتر برخوردار تاکید کرد و گفت: کنسرسیوم بانکی برای اعطای اعتبارات، تسهیلات و استفاده از اعتبارات و ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌ها را می‌توان تشکیل داد، علاوه بر این طرح‌های جاری و توسعه‌ای، تکمیل کارهای نیمه‌تمام و پایه‌گذاری طرح‌های مهم در آینده نیز می‌تواند عملیاتی شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار امیدواری کرد: تصمیمات این نشست به اجرای هرچه سریعتر پروژه‌ها و پایه‌گذاری طرح‌های مهم منجر شود.

حمید ملانوری، استاندار خراسان جنوبی نیز در این نشست نگاه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به حوزه اشتغال استان را خواستار شد.

وی با اعلام این درخواست در دیدار با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی که به منظور پیگری مصوبات سفر مدیران این وزارتخانه به استان انجام شد، به تشریح وضعیت موجود پرداخت.

وی ضمن قدردانی از اجرای الگوی سفر استانی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه استان گفت: خراسان جنوبی، استانی با ظرفیت‌های بی‌نظیر است که توجه به آنها می‌تواند در اشتغالزایی، افزایش درآمد مردم، پیشرفت منطقه و در نتیجه توسعه کشور تأثیرگذار باشد.

استاندار خراسان جنوبی از شمار ظرفیت‌ها، منابع و ثروت‌های عظیمی که در استان وجود دارد، به وجود ۷۵ درصد معادن زغال‌سنگ ایران در خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: خراسان جنوبی، پایتخت بنتونیت کشور است و در تولید منیزیم بی‌نظیر بوده، علاوه بر این معادن مس، طلا، سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی خوبی داریم که ایجاد صنایع فرآوری مرتبط با این ذخایر معدنی می‌تواند ارزش افزوده ایجاد کند و به اشتغالزایی وسیع بینجامد.

وی با اشاره به چهار اثر جهانی در خراسان جنوبی از ظرفیت‌های گردشگری گفت و به تشریح وضعیت استان به لحاظ تنوع محصولات کشاورزی پرداخت.

ملانوری گفت: فرآوری، بسته‌بندی و صادرات راهکارهای مناسبی برای ایجاد ارزش افزوده در این محصولات است.

وی به مواردی اشاره کرد که در سفر نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خراسان جنوبی به عنوان مطالبات اصلی مطرح و توجه مجموعه برای پاسخگویی به آنها را خواستار شد.

استاندار خراسان جنوبی افزود: اختصاص بیمه بیکاری به کارگران مرغداری‌های آسیب‌دیده از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، ایجاد بسترهای لازم برای اشتغالزایی، تأمین اعتبارات کمک معیشتی برای اقشار آسیب‌پذیر، تخصیص اعتبار ویژه برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه روستایی و عشایری، تعیین تکلیف پروژه‌های کارگری و توسعه سرمایه‌گذاری‌های شستا از مطالبات و درخواست‌های استان است.

در ادامه این نشست معاونان و مدیران وزارتخانه نیز از سفر ۲ روزه خود به استان گفتند و به تشریح نتایج حاصل از بازدیدها پرداختند.

مواردی همچون تعریف طرح‌هایی برای بهره‌برداری از برخی ظرفیت‌ها، حمایت از طرح‌های توسعه‌ای به ویژه در حوزه سنگ‌های قیمتی و معدنی و راه‌اندازی مرکز توسعه سنگ‌های قیمتی و معدنی، آمادگی بانک توسعه تعاون برای اجرای ۱۵ طرح توسعه‌ای، نحوه افزایش سهمیه بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، نحوه مشارکت صندوق بازنشستگی در اجرای طرح‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها، توسعه سرمایه‌گذاری‌های شستا در طرح‌های توسعه‌ای، تسهیلات و سرمایه‌گذاری‌های بانک رفاه کارگران در تولید تایرهای تمام سیمی باری در کارخانه کویر تایر به ارزش ۵ هزار میلیارد ریال همچنین همراهی این بانک در پروژه‌های آبرسانی به مجتمع‌های روستایی و عشایری به صورت کنسرسیوم، تکمیل و توسعه خوابگاه‌های دانشجویی، احداث مجتمع‌های اقامتی و سرمایه‌گذاری در پروژه راه آهن از پیامدهای سفر و جمع‌بندی این نشست بود که برای پیگیری و تحقق، دستور ویژه وزیر را به همراه داشت.

در این نشست به این نکته هم اشاره شد که از زمان اجرای طرح اشتغال روستایی در کشور، در خراسان جنوبی سه هزار طرح با اشتغال هفت هزار و ۲۰۰ نفر ثبت شده و ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز تاکنون به استان پرداخت شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.