هفت نیروی مقاومت فلسطین که خواب راحت را از چشم رژیم صهیونیستی ربودهاند
در میان نیروهای مقاومت در برابر اشغالگر هفت تن هستند که راحتی را از رژیم صهیونیستی سلب کرده و به چالشی بزرگ بر نهاد امنیتی این رژیم بدل شده و زندگی صدها هزار شهرک نشین را تحت الشعاع قرار دادهاند. الیئور لیفی، خاورشناس صهیونیست متخصص در امور فلسطین در گزارشی که در وبسایت YNET
در میان نیروهای مقاومت در برابر اشغالگر هفت تن هستند که راحتی را از رژیم صهیونیستی سلب کرده و به چالشی بزرگ بر نهاد امنیتی این رژیم بدل شده و زندگی صدها هزار شهرک نشین را تحت الشعاع قرار دادهاند.
الیئور لیفی، خاورشناس صهیونیست متخصص در امور فلسطین در گزارشی که در وبسایت YNET وابسته به روزنامه یدیعوت آحارونوت منتشر شد به زندگی نامه هفت نیروی مقاومت فلسطین پرداخت که در معامله تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۱ آزاد شدند.
به گفته این خاورشناس که قطعا بر منابع عالی در نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی استناد میکند، این هفت تن در طول سالها به چالشی بزرگ برای این نهاد بدل شده و زندگی صدها هزار صهیونیست را تحت تاثیر قرار دادهاند.
لیفی در این یادداشت مینویسد، این هفت نیروی مقاومت که قرار بود زندگیشان در زندانهای رژیم صهیونیستی پایان یابد عملا عاملان اصلی “تروریسم” علیه رژیم صهیونیستی هستند. آنها طی ۱۰ سال به سر نیزهای برای حماس و بازوی نظامی آن بدل شدهاند.
او به نقل از ژنرال دکتر مایکل میلشتاین رئیس بخش پژوهشهای فلسطینی مرکز موشه دایان دانشگاه تلآویو که در زمان امضای قرارداد آزادی این هفت اسیر عضو بخش تحقیقات نظامی ارتش اشغالگر (امان) بود، گفت که “قرارداد شالیت به بهبود توانایی تصمیم گیری حماس و تحکیم رابطه بین شاخههای نظامی و استراتژیک و سیاسی آن کمک کرد. ورود یحیی سنوار، رهبر حماس در غزه به عرصه نیز جهشی کیفی برای این جنبش ایجاد و به بهبود تواناییهای نظامی و تقویت جایگاه آن در فلسطین کمک کرد.
این خاورشناس صهیونیست میگوید، خطرناکترین فرد از میان این هفت تن سنوار است زیرا او که رهبری کاریزماتیک است و قدرت مانور میان تلاشهای سیاسی برای دستیابی به حل و فصل و برقراری آتشبس از سویی و تشدید تدریجی با هدف تضعیف رژیم صهیونیستی را از سوی دیگر دارد و پشت راهپیماییهای بازگشت قرار داشت، به شخصیتی قوی در نوار غزه تبدیل شد و توانست تصویر ژئو-سیاسی میان غزه و رژیم صهیونیستی را تغییر دهد.
او به نقل از منابعی که مشخص کرده، گفت، سنوار همان کسی است که غزه را به بهترین وضعیت اقتصادی در طول ۱۰ سال اخیر رساند و از امتیازدهی در برابر تسهیلاتی که رژیم صهیونیستی برای کاهش محاصره قدس و شروع عملیات شمشیر قدس تردید نکرد و ترسی به خود راه نداد. او همانند سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان جامعه رژیم صهیونیستی و نقاط ضعف آن را میشناسد.
فرد دوم در میان این هفت توفیق ابونعیم است که پس از گذشت چهار سال از آزادی خود فرماندهی سرویسهای امنیتی حماس را برعهده گرفت و توانست این سرویسها را پیشرفته و امکانات آن را تقویت کند و همین امر به سرویسهای امنیتی کمک کرد تلاشها برای کودتا علیه حماس را خنثی و عاملان آن را تحت تعقیب قرار دهند.
به گفته لیفی، شخصیت سوم روحی مشتهی است که از تاثیرگذارترین شخصیتها در نوار غزه و خارج از آن بوده و از شاهینهای حماس است. او بنیانگذار سرویس امنیت داخلی حماس در دهه ۹۰ و عضو هیئت حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی برای دستیابی به توافق حل و فصل است.
زاهر جبارین چهارمین چهره از این هفت تن است زیرا مسیر او از زمان آزادی تا رسیدن به سمت فعلی خود به عنوان معاون رهبر حماس در کرانه باختری طولانی است. او یکی از بنیانگذاران شاخه نظامی حماس در کرانه باختری است. او در دوره دانشجویی خود در دانشگاه النجاح در نابلس دانشجویانی را جذب شاخه نظامی حماس کرد که بارزترین آنها یحیی عیاش است که در تهیه بمبهای مورد استفاده عاملان شهادت طلبان مهارت بالایی دارد.
به گفته لیفی، جبارین در حال حاضر مسؤولیت مدیریت پرونده مالی حماس را برعهده دارد، معاون رهبر حماس در کرانه باختری است، از ایده انجام مجدد عملیات استشهادی حمایت میکند و از حامیان تقویت روابط با ایران است.
عبرالرحمان غنیمات پنجمین نام در لیست لیفی پیرامون شخصیتهای برتر مقاومت فلسطین است. او در حال حاضر مدیریت گروههای وابسته به حماس در روستای تسوریف نزدیکی شهر الخلیل را برعهده دارد و عضو گروهک اجرای چندین عملیات از جمله عملیات ربودن و کشتن سرباز شارون ادری بود که در یاد و خاطره اسرائیلیها نقش بستهاند.
اما نام ششم جهاد یغمور است که در عملیات ربودن سرباز ناحشون واکسمن در سال ۱۹۹۴ در قدس شرکت داشت. او در حال حاضر نماینده حماس در ترکیه است و قدرت برقراری روابط با رهبری سیاسی و امنیتی را دارد.
نام هفتم در این لیست موسی دودین است که کارش را به عنوان دانشجو در دانشکده اسلامی در دانشگاه النجاح در نابلس شروع کرد و به مرور زمان عضو هیئتی شد که حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی برای دستیابی به توافق پیرامون تبادل اسرا تشکیل داد. او از نزدیکان صالح العاروری، معاون رئیس دفتر سیاسی حماس است.
نکته عجیب در این لیست خاورشناس صهیونیستی نبود نام محمد ضیف، فرمانده گردانهای عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس است که رژیم صهیونیستی بارها تلاش کرد او را ترور کند و هر بار جان سالم به در برد و همچنان فرد شماره یک در لیست افراد تحت تعقیب سرویس اطلاعات رژیم صهیونیستی است.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0