کد خبر : 116096
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 نوامبر 2021 - 14:53

برگزاری همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران

برگزاری همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران

عکس تزئینی است همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد. به گزارش ایسنا، آئین افتتاح چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و رئیس انجمن دیرینه‌شناسی ایران و جمعی از متخصصین و اندیشمندان حوزه دیرینه‌شناسی و فسیل‌شناسی، به میزبانی دانشگاه

برگزاری همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران
عکس تزئینی است

همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آئین افتتاح چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و رئیس انجمن دیرینه‌شناسی ایران و جمعی از متخصصین و اندیشمندان حوزه دیرینه‌شناسی و فسیل‌شناسی، به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به‌صورت آنلاین برگزار شد.

دکتر امین باقی زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، در آئین افتتاح چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران اظهار کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی از لحاظ ساختاری در سه حوزه آموزش، پژوهش و فناوری فعالیت می کند.

وی افزود: حوزه آموزشی دانشگاه در قالب پنج دانشکده در حوزه‌های علوم و فناوری‌های نوین، شیمی و مهندسی شیمی، مهندسی عمران و نقشه برداری، مهندسی برق وکامپیوتر و مهندسی مکانیک و مواد، در امر تربیت دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، فعالیت دارد.

باقی زاده افزود: پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با داشتن پژوهشکده‌های علوم محیطی، فوتونیک، مواد، انرژی و فناوری اطلاعات و کامپیوتر و دارا بودن آزمایشگاه‌های تخصصی در امر پژوهش بازوی توانمندی برای مجموعه محسوب می‌شود.

رئیس پژوهشگاه در ادامه تأکید کرد: پارک علم و فناوری نیز در کنار دو حوزه آموزش و پژوهش نقش بسزایی در امر تولیدفناوری و تبدیل علم به ثروت دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: این همایش که حاصل هم‌فکری متخصصان دیرینه‌شناسی و فسیل‌شناسی است بتواند زمینه را برای رفع موانع اساسی موجود در این حوزه میسر کند.

در ادامه این آئین دکتر حامد عامری، دبیر علمی همایش اظهار کرد: پس از اخذ مجوزهای لازم، دبیرخانه همایش با ارائه فراخوان و راه‌اندازی وب‌سایت و سامانه ثبت‌نام و دریافت مقالات از اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز به کار کرد و با اتمام فرصت ارسال مقالات، ۶۸ مقاله توسط دبیرخانه همایش دریافت و در فرایند داوری قرارگرفت.

وی افزود: هر مقاله توسط حداقل دو داور ارزیابی شد و نهایتاً پس از بررسی نهایی نتایج، توسط کمیته علمی همایش، ۴۶ مقاله مورد پذیرش قرارگرفت.

دبیر علمی چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران اضافه کرد: از این تعداد ۳۱ عنوان مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و ۱۵ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده؛ این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، نمایه شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در حاشیه این همایش از کتاب زمین شناسی تاریخی تالیف دکتر حسین غلامعلیان از انتشارات جهاد دانشگاهی هرمزگان توسط هیات داوران به عنوان کتاب سال انجمن دیرینه شناسی رونمایی شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.