پژوهشهای جهاددانشگاهی، نقش مهمی در شناسایی آسیبهای بومی دارد
رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: پژوهشهای جهاددانشگاهی همواره توانسته نقش مهمی در شناسایی آسیببهای بومی و بارورسازی ظرفیتها ایفا کند. ایرج مهدیزاده با بیان اینکه نگاه جهاددانشگاهی یک نگاه علمی مبتنی بر تلاشهای فراتر از ساختار سازمانی است، در گفتوگو با ایسنا افزود: جهاددانشگاهی تاکنون نشان داده که با تکیه بر توان متخصصان و با
رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: پژوهشهای جهاددانشگاهی همواره توانسته نقش مهمی در شناسایی آسیببهای بومی و بارورسازی ظرفیتها ایفا کند.
ایرج مهدیزاده با بیان اینکه نگاه جهاددانشگاهی یک نگاه علمی مبتنی بر تلاشهای فراتر از ساختار سازمانی است، در گفتوگو با ایسنا افزود: جهاددانشگاهی تاکنون نشان داده که با تکیه بر توان متخصصان و با انجام تحقیقات علمی بهخصوص در حوزه سلولهای بنیادی، بانک خون بند ناف نوزاد، پیوند مغز استخوان و … توانسته است بهخوبی موانع را کنار بزند و به دانشهای پیشرفته و نوین دست پیدا کند.
رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: لازم است جهاددانشگاهی پیوند مستمر با دانشگاه در حوزههای علمی، پژوهشی و فرهنگی داشته باشد تا هر دو نهاد به اهداف خود برسند؛ نباید فراموش کنیم که اگر به دنبال توسعه علمی هستیم باید از ظرفیت این نهاد بهره ببریم.
مهدیزاده با بیان اینکه لازم است این نهاد از پتانسیل بالقوه دانشجومعلمان بهره ببرد چرا که این افراد توانمندی زیادی دارند و میتوانند در پیشبرد اهداف موثر باشند، تصریح کرد: لازم است با تعامل بین دستگاهها و با دوری از نگاههای بسته در مسیر توسعه استان به خوبی پیش رویم.
وی با اشاره به اقدامات شاخص جهاددانشگاهی به خصوص در سالهای اخیر، تصریح کرد: ایدههای جهاددانشگاهی و مراکز علمی میتواند به پشیرفت علمی و بر پایه فناوری در کشور کمک کند.
وی یادآور شد: فعالیتهای این نهاد و بهره گیری از نیروهای خوش فکر شاغل در آن زمانی به بارورسازی میرسد که همگان به بهره گیری از توان آن واقف باشند؛ توان و سرمایهای که باید برای علمی سازی کشور بکارگیری شود.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0