کد خبر : 7285
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 24 آگوست 2021 - 0:56

رخ دادن اعمال مجرمانه در جامعه و ضایع شدن حقوق کسی را نباید به دین نسبت داد

رخ دادن اعمال مجرمانه در جامعه و ضایع شدن حقوق کسی را نباید به دین نسبت داد

 معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: چنانچه اجحاف، ستمی و اعمال مجرمانه‌ای درجامعه رخ می‌دهد و حق و حقوق کسی ضایع می‌شود نباید آن را به دین نسبت داد بلکه این رفتارها منافی دین هستند و با سیره ائمه (ع) مغایرت دارد. حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل در گفت‌وگو با ایسنا درباره نقش امام

رخ دادن اعمال مجرمانه در جامعه و ضایع شدن حقوق کسی را نباید به دین نسبت داد

 معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: چنانچه اجحاف، ستمی و اعمال مجرمانه‌ای درجامعه رخ می‌دهد و حق و حقوق کسی ضایع می‌شود نباید آن را به دین نسبت داد بلکه این رفتارها منافی دین هستند و با سیره ائمه (ع) مغایرت دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل در گفت‌وگو با ایسنا درباره نقش امام چهارم شیعیان (ع) در اشاعه پیام نهضت عاشورا اظهار کرد: امام سجاد (ع) از شاهدان حادثه خونین کربلا بود که در در مسیر عراق تا شام اقدام به روشنگری در مورد ماهیت بنی‌امیه کرد و البته این حکمت الهی بود که خاندان پیامبر(ص) در این مسیر قرار بگیرند و به اشاعه فرهنگ و اهداف عاشورا بپردازند.

وی با بیان اینکه در مسیر حرکت اسرای کربلا به سمت کوفه و شام، پیرمردی به امام (ع) اهانت و آنان را نفرین و اما بدون آنکه دل آزرده شود گفت پیرمرد آیا قرآنی می‌خوانی و در پاسخ گفت بله قرآن می‌خوانم و امام سجاد (ع) این آیات را تلاوت کردند که «قُلْ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی و … »  و گفت به خدا سوگند قربی ما اهل بیت رسول الله (ص) هستیم و همچنین آیه «إِنَّما یُریدُ اللَّهُ لِیُذهِبَ عَنکُمُ الرِّجسَ أَهلَ البَیتِ وَیُطَهِّرَکُم تَطهیرًا» تلاوت کردند و فرمودند خداوند اراده کرده است که اهل بیت پیامبر (ص) را از هر حیث و ناپاکی دور بدارد و این پیرمرد منقلب کرد که شروع به استغفار کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: امام سجاد (ع) با روشنگری ابعاد و اهداف حادثه کربلا را بیان می‌کرد تا مردم ار از جهالت نجات دهد.

عضو هیات علمی گروه آموزشی معارف اسلامی و فلسفه اسلامی بیان کرد: در مجلس یزید این امام همام با روشنگری چهره دوم نفاق را برانداختند و حقیقت یزید و بنی‌امیه را افشا کردند و در همان مجلسی که یزید تدارک دیده بود صدای ضجه مردم بلند شد و حضار متوجه جنایات آنان شدند.

وی عنوان کرد: حضرت زین‌العابدین علاوه بر این مجالس عمده و مهم در تمام مدت ۳۴ سالی که در جامعه حضور داشتند هر فرصتی که پیش می‌آمد مظلومیت شهدای کربلا و امام حسین (ع) را گوشزد و یادآوری می‌کرد و با این روش واقعه کربلا که اتفاق بزرگ جهان اسلام بود را زنده نگه می‌داشت.

فلاحی اصل اضافه کرد: امام سجاد (ع) ابعاد این حماسه را در ابعاد عرفانی متبلور کردند و با اثر زیبای صحیفه سجادیه که مناجات با خداوند بود حماسه و عرفان را باهم ممزوج کرد و اگر امام حسین (ع) در کربلا برای احیای دین جدش قیام کرد و خون داد، حضرت سجاد (ع)  پیام را رساند.

معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه کربلا دو چهره دارد یک چهره که امام حسین (ع) و یارانش خون دادند و دیگری پیام بود که حضرت زینب (س) در مقطعی و امام سجاد (ع) در بیشتر مقاطع به عهده گرفتند و این وظیفه الهی را به انجام رساندند، عنوان کرد: با توجه به تعبیر شهید دکتر مطهری که می‌گوید شمر ۱۴۰۰ سال پیش مرد و باید شمر امروز را بشناسیم.

وی گفت: شمر امروز چهره‌های خبیثی است که قدرت دنیا در اختیار آنهاست و فرهنگ تولید و صادر و جامعه را مسخ و شریعت را دچار مشکل می‌کنند و این‌ها شمرها را باید بشناسیم و شرایط امروز را باید درک کرد.

فلاحی اصل بیان کرد: سید و سالار شهیدان این تشخیص را ایجاد کرد که بنی‌امیه وبنی‌عباس غیر اسلام هستند و این تشخیص نیز باید در جامعه ایجاد شود که اگر اجحاف، ستمی و اعمال مجرمانه‌ای در جامعه رخ می‌دهد و حق و حقوق کسی ضایع می‌شود نباید آن را به دین نسبت داد بلکه این رفتارها منافی دین هستند و با سیره ائمه (ع) مغایرت دارد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.