کد خبر : 173606
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 دسامبر 2021 - 19:02

در موضوع حجاب نباید به نگرش حکومتی و دولتی بسنده کرد

در موضوع حجاب نباید به نگرش حکومتی و دولتی بسنده کرد

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: صرفا نباید از دید حکومتی و دولتی به موضوع حجاب و عفاف در جامعه نگاه کرد. سید علی آقازاده دوم اسفندماه در چهارمین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان مرکزی با بیان اینکه جلسه امروز در خصوص مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در سال 1392

در موضوع حجاب نباید به نگرش حکومتی و دولتی بسنده کرد

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: صرفا نباید از دید حکومتی و دولتی به موضوع حجاب و عفاف در جامعه نگاه کرد.

سید علی آقازاده دوم اسفندماه در چهارمین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان مرکزی با بیان اینکه جلسه امروز در خصوص مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در سال 1392 توسط وزیر کشور ابلاغ شد و شامل ارزیابی و نظارت در حوزه عفاف و حجاب در دستگاه های اجرایی می شود، اظهار کرد: آنچه امروز در ادارات شاهدیم بهتر از  سالهای گذشته است.

وی تصریح کرد: اگر امروز با افراد و سلایق مختلف صحبت کنیم، شاید به این ذهنیت برسیم که خیلی موضوع حجاب در جامعه رعایت نمی شود، اما فارغ از وظایف محوله قانونی، ادارات و دستگاه های اجرایی، وظیفه بسترسازی برای ایجاد پذیرش عمومی و استقبال از پوشش مناسب در سطح ادارات و ارباب رجوع و سطح جامعه را دارند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اعتقاد داریم در جامعه اسلامی باید علاوه بر وظایف محوله تلاش خود را برای ایجاد یک همه گیری مناسب حجاب در جامعه بکار ببندیم، افزود: همانگونه که گفته می شود اقتصاد دستوری نیست، حتما حجاب هم دستوری نیست، باید شرایط مهیا شود.

وی با تاکید بر اینکه باید در کنار وظایف دولتی وظایف وجدانی را در زمینه حجاب عملی کرد، گفت: اینکه همواره نیروی انتظامی را جلو بیندازیم قطعا جواب نمی دهد، با اینکار حتی اقتدار ناجا را تحت الشعاع قرار می دهیم به همین دلیل باید ارشادی عمل کرد و صرفا نباید از دید حکومتی و دولتی به موضوع حجاب و عفاف در جامعه نگاه کرد، باید در این رابطه ساختاری مردمی ایجاد کرد و حجاب به فرهنگی تبدیل شود که همه رعایت کنند.

آقازاده با بیان اینکه شرایط حجاب و عفاف در جمهوری اسلامی به نسبت برخی کشورهای دیگر بهتر است و در جای بدی قرار نداریم، گفت: خوب پیش رفته ایم البته چالش ها و محدودیت هایی وجود دارد، باید افکار عمومی جوانان را اقناع کرد و از لایه های زیرین جامعه مانند خانواده فرهنگ سازی داشت و در چنین شرایطی مسلما این فرهنگ به آرامی نهادینه می شود.

وی تصریح کرد: شاید با ایستگاه ایده آل فاصله داشته باشیم اما در ایستگاه بدی قرار نداریم. باید با هم افزایی و همکاری روند مناسبی را ایجاد کرد، باید فرهنگ حجاب را به شکلی در جامعه نشان داد که مورد پذیرش درونی مردان و زنان قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: تمام نهادهای فرهنگی و مردم باید پای کار باشند تا بتوانیم به نقطه مطلوب و ایده آل دست یابیم. عملکرد ادارات در سال 98 قابل پذیرش است اما تلاش این باشد در کنار وظیفه اجرایی و قانونی، وظیفه اجتماعی و معنوی خود را نیز به خوبی به انجام برسانیم.

به گزارش ایسنا، بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز با بیان اینکه عفاف و حجاب در همه ادیان مورد توجه قرار گرفته است و در واقع جزئی از طبیعت انسان و بشر است، اظهار کرد: طبیعت بشر حکم بر عفاف و حجاب دارد و اگر بشر امروز این خصوصیت را ندارد یک عارضه است.

وی گفت: وظیفه حاکمان از جمله حاکمان اسلامی اینست که امکان زیست شرافتمندانه را برای اتباع خود ایجاد کنند و یکی از محورهای این نوع زیست، عفاف و حجاب است.

اکرمی تصریح کرد: در مدیریت می توان دو نوع نگاه مدیریت معطوف به عملکردها و مدیریت معطوف به نتایج یا اهداف داشت، در حال حاضر در حوزه عفاف و حجاب، مدیریت ها معطوف به عملکردهاست، اما ما در پی نتایج هستیم، اما هدف و گمشده امروز ما مدیریت معطوف به نتیجه و هدف است، باید برنامه ای داشت که به افزایش عفاف و حجاب در جامعه بینجامد.

وی با تاکید بر اینکه عفاف و حجاب فقط مختص بانوان نیست بلکه شامل حال مردان هم می شود، گفت: مسلما به عنوان مسئول باید برای فردای قیامت نزد ائمه اطهار پاسخگوی اقدامات خود در حوزه عفاف و حجاب باشیم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به انجام ارزیابی عفاف و حجاب در استان بیان کرد: این ارزیابی از اول دی ماه تا 15 بهمن ماه به کمک 12 تیم بازرسی به انجام رسید، همچنین در مرکز استان 5 تشکل مردم نهاد و در شهرستان های دیگر استان 24 تشکل در اینکار مشارکت داشتند.

اتابکی افزود: در این ارزیابی، 73 اداره در مرکز استان و 600 دستگاه در شهرستان های استان مورد ارزشیابی قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه اقدامات برخی ادارات برتر در حوزه عفاف و حجاب همچون شرکت برق منطقه ای باختر، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بهزیستی، استاندارد، فرهنگ ارشاد اسلامی استان مرکزی و فرمانداری تفرش و شهرداری مهاجران مطرح شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.