کد خبر : 87559
تاریخ انتشار : شنبه 13 نوامبر 2021 - 1:54

رویدادی برای “نخود” در کرمانشاه

رویدادی برای “نخود” در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رویداد شتاب نخود با همکاری دانشگاه علمی کاربردی، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی و شورای ملی نخود کشور در کرمانشاه برگزار شد. دکتر حسن شرفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در این مراسم که امروز(22 تیر) بصورت مجازی برگزار شد، بااشاره به سابقه 30 ساله فعالیت دانشگاه علمی کاربردی در

 رویدادی برای "نخود" در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رویداد شتاب نخود با همکاری دانشگاه علمی کاربردی، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی و شورای ملی نخود کشور در کرمانشاه برگزار شد.

دکتر حسن شرفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در این مراسم که امروز(22 تیر) بصورت مجازی برگزار شد، بااشاره به سابقه 30 ساله فعالیت دانشگاه علمی کاربردی در کشور، اظهار کرد: این دانشگاه با هدف ارتقاء سطح مهارتی دانش آموختگان و شاغلان بخش های مختلف دولتی و خصوصی آغاز بکار کرد و از بدو تاسیس تاکنون خود را به عنوان دانشگاه کارآفرین معرفی کرده است.

وی مهارت آموزی و کارآفرینی را دو شاخصه مهم دانشگاه علمی کاربردی دانست که آن را از سایر دانشگاه های کشور متمایز می کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: این دانشگاه در طول فعالیت خود همواره سعی کرده از پتانسیل و ظرفیت استانها در راستای اجرای سیاست های توسعه، آموزش و ترویج فرهنگ کارآفرینی از مسیر تقویت سرمایه فکری بهره ببرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه با بیان اینکه یکی از راه‌های ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزاری رویدادهای شتاب است، اظهار کرد: برگزاری رویداد شتاب نخود در کرمانشاه طرح یک  مسئله کاربردی در سطح ملی است که آن را به بحث و تبادل نظر بین صاحبان حرفه، متخصصین امر و دانشگاهیان می گذارد و با حل کاربردی آن مسئله یک رویکرد نوآورانه که بتواند قابلیت تجاری سازی و ایجاد یک کسب و کار را داشته باشد، پیش رو قرار می دهد.

وی اظهار کرد: باتوجه به شاخصه هایی که کرمانشاه درحوزه کشاورزی دارد و در بحث محصول نخود هم نه تنها در کشور بلکه در بازارهای جهانی برند است، برنامه ریزی کردیم تا با کمک سایر دستگاه های ذیربط یک رویداد را برای این محصول برگزار کنیم.

شرفی خاطرنشان کرد: در این رابطه رویداد شتاب نخود را در سه حوزه تولید، زنجیره تامین و صنایع تبدیلی  برگزار کردیم تا ایده های ناب و نوآورانه ای که در زمینه این محصول است را شناسایی و پردازش و هدایت کنیم، تا در نهایت به فرآیند تجازی سازی این محصول کمک شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه عنوان کرد: طبق فراخوانی که داده بودیم، برای این رویداد حدود 50 طرح به دبیرخانه ارسال شد که در بررسی های اولیه حدود 25 طرح پذیرش و به مرحله بعد راه پیدا کردند.

این مسئول یادآورشد: پس از مرحله داوری نیز 13 طرح برای ارائه انتخاب شدند که در نهایت از بین آنها سه طرح برگزیده را انتخاب خواهیم کرد.

شرفی خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری چنین رویدادهایی برای سایر محصولات بتوانیم با توجه به مزیت هر منطقه و هراستان گام اساسی را در جهت رشد و تولید کشور برداریم.

وی در خاتمه با اشاره به برگزاری این رویداد توسط دانشگاه، اعلام کرد: اگر دانشگاه را محور حل مسائل در جامعه قرار دهیم، می توانیم به توسعه پایدار در کشور امیدوار باشیم، بویژه در سالی که مقام معظم رهبری روی بحث تولید، پشتیانی و رفع موانع پیش روی آن تاکید دارند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.